Medicinsk massage

 

En djupare massage som bygger på problemlösning. Här används djupmassage, idrottsmassage, klassisk finsk massage, kopping, nervbanemassage och akupressur utefter dina behov. Lämplig för bla. ryggskott, nackspärr, tennisarmbåge och ischias. Även vid problem med länd, nacke och skuldror eller nerver som sitter i kläm. Behandlingen vänder sig även till dig som vill ha massage i förebyggande syfte. Tänk dock på att detta inte är någon traditionell massagebehandling.
(Åldergräns 16 år)

 

Besökstid: 50 min  /  750 kr*

 

(*Tillägg 100 kr för 10 min muskel/rehab/lymfdränage/bindvävsmassage med Next-shape. Shapen ”vacuummassage” är 10 gånger effektivare än koppingmetoden och infrarött ljus skapar en djup värme som har en läkande effekt. Rekommenderas vid mycket stel muskulatur och långvarig smärta). Behandlingen integreras i ovanstående behandling.

 

Om du önskar en mjuk och avkopplande behandling rekommenderar vi någon av kropps- och spabehandlingarna.

 

Företagsmassage

 

För mer info om företagsmassage, vänligen ring Helen på 070-37 12 741.

 

Hot-Stone Massage med ansiktskur

 

Helkroppsmassage med varma lavastenar och aromaolja. Här ingår även en ansiktskur med rengöring, peeling, mask, serum, ansikts- och skalpmassage. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen och är mycket djupgående. Behandlingen har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. En perfekt behandling för den som vill varva ner och återhämta sig både fysiskt och psykiskt. I behandlingen ingår även en ansiktskur med rengöring, peeling, mask, ansiktsmassage med serum samt skalpmassage.

Tid: 75 min  /  980 kr

 

Ansiktskur med massage av händer, armar och dekolletage

 

Fokus på det bästa! Lång massage av ansikte, skalp, händer, armar och dekolletage. Här ingår en ansiktskur med rengöring, peeling, mask och serum.
Tid: 50 min  / 750 kr

 

Ansiktskur med ryggmassage

 

I denna behandling ingår ansiktskur (rengöring, peeling, mask, serum och ansikts- och skalpmassage) samt hand- och armmassage som sedan avslutas med en mjuk rygg- och nackmassage.
Tid: 50 min  / 750 kr

 

Ansikts- och skalpmassage

 

Lättare rengöring av ansikte. Lång massage av ansikte, dekolletage och skalp. Rekommenderas till dig som har spänningshuvudvärk, spända käkar eller bara vill koppla av.
Tid : 25 min  /  480 kr

 

I samtliga spa- och massagebehandlingar ingår reiki en form av healing som sätter fart på kroppens egen läkeförmåga.

 


Spray-tanning

 

Avancerad brun-utan-sol lotion som manuellt sprayas på huden. Du får den färg du normalt utvecklar i naturligt solsken. Färgen håller upp till 10 dagar beroende på hudtyp. Inför behandlingen måste du förbereda genom att peela huden, för att färgen ska bli jämn. Kom utan parfym, smink och lotion för bästa resultat.
Tid: 30 min  / 1 gång: 480 kr
Erbjudande: Boka två personer på samma tid och betala 800 kr.

 

Next-shape

 

Next-Shape är en vacuummassage med RF (radiofrekvens) & IR (infrarött ljus), som kan utföra en mängd olika behandlingar!
Den används med fördel för att slimma & skulptera kroppen, reducera celluliter, tighta till huden, reducera rynkor, varm muskel-/rehabiliteringsmassage samt lymfdränage.

 

Med hjälp av vacuum, RF samt IR kan man komma åt att stimulera huden, så att den blir fastare. RF har ett flertal egenskaper, den mest uppenbara effekten är att RF sätter fart på vissa molekyler och på så sätt skapar friktionsvärme i allt som innehåller vätska. Andra egenskaper är hudföryngring/hudsammandragning eller ökning av hudens upptagningsförmåga. Tekniken gör att behandlingen blir mer effektiv samt betydligt skönare. Det som gör shapen så speciell är flexibiliteten och därmed attraherar den både hudläkare och skönhetssalonger.
Denna maskin dränerar vätska vilket gör att man kan förlora cm i omfång på behandlingsområdet! Detta är dock inte permanent så som en Cavi Lipo behandling! Behandlingen passar alla, dock inte personer som äter medicinen varan.

 

Tid: 30 min / 600 kr

 

Cavi-Lipo – fettreducering

 

Cavi-Lipo är en ny teknik som använder ultraljud för att helt förstöra fettceller. Cavi-Lipo ger dig möjlighet att permanent skulptera bort fett från din kropp utan kirurgiska ingrepp och helt smärtfritt. Behandlingsområden kan tex vara  midja, överarmar, lår och stuss.

 

  • Ingen hudpenetration
  • Ingen konvalescenstid
  • Snabb och kostnadseffektiv behandling
  • Licensierade utövare
  • Inga biverkningar
  • Den säkra metoden som förstör fettceller

 

För bästa effekt är det viktigt att dra ner på intaget av kolhydrater, och dricka mycket vatten 24 timmar före och efter behandlingen. Motionera minst 30 min samma dag som behandlingen utförts. För mer info: www.cavilipo.se

 

Tid ca: 45-60 min / 1 gång 880 kr, inkl avslutande massage med Next-shape.

 

 

 

Allmän info

Hos mig kan du betala med kreditkort eller kontant. Vid återbud var vänlig meddela per telefon (om vi inte svarar går det bra att prata in på telefonsvaren eller skicka sms) senast 24 timmar innan bokad behandling, så slipper du avbokningsavgift på 50%. Glömmer du att avboka din behandling eller om du avbokar närmare inpå än 4 timmar, debiteras du alltid med 100%.
massage
Massage hos Helen Tidlund
Cavi-Lipo behandling
Meriter/Utbildningar:
Dipl. Massageterapeut – Europeiska Massageakademin 2004 Dipl. Djup- och Idrottsmassör – Europeiska Massageakademin 2004 Dipl. Permanent Make-Up Stylist – Beautycenter Stockholm 2006 Spautbildning-Dharmazone 2009 och 2010 Löpande reikiutbildningar från 2003 Cavi-Lipo utbildning 2013 Next-shape utbildning 2015

HITTA HIT

Piratens gata 10
573 31 Tranås

OBS! Behandlingar måste bokas via telefon.

HELEN Tidlund

Telefon: 070-371 27 41

Jennie Karludde

Telefon: 070-204 53 33

Mathilda Hedkvist

Telefon: 0140-137 77