Ansiktsbehandling Klassisk

För Dig som önskar en klassisk lång ansiktsbehandling och som både vill bli ren och få en skön stund. Rengöring, peeling (AHA), ånga, grundlig porrengöring, brynvaxning samt massage av ansikte, hals och dekolletage. Avslutas med en närande mask samt handmassage.
Tid: 80 min / 950 kr

Ansiktsbehandling Guld

Som föregående behandling men med en intensiv antiåldrande effekt. Jämnar ut och stramar upp hudens struktur och ger fräsch lyster. Passar även Dig med torr hud som behöver extra fukt. Ett ”mini-lyft” som varar upp till 14 dagar.
Tid: 80 min /  990 kr

Ansiktsbehandling Lyx

Den lyxigaste behandlingen för Dig som vill ha det bästa! Rengöring, peeling (AHA), ånga, grundlig portömning, brynvaxning, massage av ansikte, hals och dekolletage. Avslutas med guldmask som ger ett minilyft och tillför extra fukt, speciell ögonmask för linjer runt ögonen samt handmassage.
Tid: 80 min / 1 100 kr

Ansiktsbehandling NBE 1000 

En banbrytande metod för resultatinriktad hudvård med omedelbar effekt och långsiktig förbättring av hudens struktur. Grundlig rengöring, exfolierande peeling med vitt pilbarksextrakt.
Massage med specialutvecklat serum med hjälp av ett ljummet handverktyg, vilket upplevs som en avslappnande massage. Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna, under masken får du handmassage. Mot rynkor, slapp hud, påsar/mörka ringar under ögonen, förstorade porer och rosacea. Resultatet blir en mjuk, len och återfuktad hud.
Tid: 80 min / 1 395 kr Tillval: aha peeling och guldmask /100 kr

Ansiktsbehandling och kropp NBE 3000 – Nyhet!

I denna behandling tar vi hand om både ansikte och kropp. Samtidigt som vi utför ansiktsbehandlingen ( se ovan nbe 1000 ) sitter plattor på kroppen på de områden kunden vill behandla lite extra. De radiofrekventa vågorna passerar genom vävnaden och tillför energi, vilket genererar värme. Det sker då en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan cellerna ( detox ), ökad produktion av kollagen och elastin, uppmjukning av muskler, bindväv, senor och lymfvätska. Beroende på vilken behandling som utförs triggar det igång fettförbränningen, då lymfvätskan töms ut runt fettcellerna och slagg och gifter rensas ut från kroppen.
Tid: 105 min / 1790 kr

Kontraindikationer: graviditet, inplantat i kroppen ( titanskruvar och bröstinplantat går bra ) uttorkning, hjärtfel och cancer. Drick gärna 1-2 glas vatten efter behandlingen.

NBE kropp – Nyhet!

Lymfdränage/cellulitbehandling/fettreduktion.
I denna behandling kopplar vi först på plattor i ländryggen och på fötterna under 30 min. Därefter flyttas de aktiva plattorna till problemområdetex. Lår, mage eller överarmar. Behandlingen är helt smärtfri, skön och avslappnande. De radiofrekventa vågorna passerar genom vävnaden och tillför energi vilket genererar värme. Lymfvätskan töms ut runt fettcellerna och slagg och gifter rensas ut.
Tid: 75 min /1095 kr

Lymfdränage / detox – Nyhet!

Här kan man välja överkropp eller underkropp. Behandlingen börjar med att plattorna läggs på bålen och i ländryggen under ca 30 min. Sedan väljs område, vid överkropp sätts plattorna på händerna och vid underkropp sätts plattorna på fötterna.
Tid: 75 min /1095 kr
Drick gärna 1-2 glas vatten efter behandlingen.

NBE antistress – Nyhet!

En mycket skön och avkopplande behandling där hela kroppen behandlas med nbe maskinen och varvas med vanlig massage med händerna. Kunden får ligga på mage och ljumma plattor sätts på ryggen för att värma upp muskler och bindväv på djupet. Under tiden ryggen behandlas av plattorna masserar terapeuten benen med händerna och sedan skalpmassage om så önskas. Sedan tas de ljumna plattorna bort från ryggen och ersätts med massage av ett ljummet/varmt munstycke som masserar hela ryggen och mjukar upp stela muskler samtidigt som en utrensning av slaggproduktersker. Detta är en behandling för dig som vill ha full avslappning och mjuka muskler!
Tid: 80 min /1495 kr

Ansiktsbehandling Lyster

En kortare behandling för Dig som vill få fin lyster i huden och samtidigt få en skön upplevelse. Rengöring, peeling (AHA), massage av ansikte, hals och dekolletage, avslutas med guldmask som ger maximalt med fukt samt handmassage.
Tid: 50 min / 670 kr

Ansiktsbehandling Djuprengöring

För Dig som vill ha focus på grundlig porrengöring för att få bort orenheter vid ex. acne. Rengöring, Peeling(AHA), ånga, grundlig porrengöring, avslutas med mask för en porsammandragande effekt samt handmassage.
Tid: 60 min / 700 kr

AHA – behandling

AHA-behandling Mot acne, Rosacea och Atopiskt eksem.
Tid: 30 min / 440 kr . 6:e gången gratis!

AHA – behandling med guldmask

För Dig som vill ha snabb effekt på kort tid! Motverkar uppkomsten av rynkor och linjeringar samt ger fräsch lyster.
Tid: 40 min / 580 kr / 6:e gången!

Tillägg vid Ansiktsbehandling

Frans- och brynfärg  / 200 kr ( Frans eller Bryn 100 kr )
Vaxning överläpp eller haka / 100 kr / Båda 150 kr

Manligt Fräsch

För Dig som vill känna dig rengjord och vårdad rekommenderas vår klassiska långa ansiktsbehandling. Rengöring, peeling (AHA) , ånga, porrengöring, ansning av ögonbryn, massage av ansikte, hals och axlar. Avslutas med en mask för Din hudtyp, medan masken verkar får Du en skön handmassage.
Tid: 80 min  / Klassisk: 950 kr  / Guld: 990 kr

Ryggbehandling

En djuprengöring av ryggen som effektivt reducerar ojämnheter på huden. Rengöring, peeling (AHA) , ånga, porrengöring och mask som har en porsammandragande effekt.
Tid: 60 min  /  790 kr

Färgning av frans och bryn

Färgning av fransar, bryn inkl. plock  /  480 kr
Färgning av fransar inkl. brynplock  / 420 kr
Färgning av bryn inkl. brynplock  / 350 kr
Färgning av fransar  / 340 kr
Plockning och formning av bryn  / 330 kr

Vaxning

Huden blir mjuk och hårfri i ca 3-6 veckor, detta varierar från person till person.
Överläpp eller haka  /  300 kr / Båda 420 kr
Halva ansiktet (kinder, haka, överläpp)  /  480 kr
Hela ben  / 680 kr/inkl. bikini 790 kr
Halva ben inkl. knä  / 420 kr
Armar  /  360 kr
Rygg  /  490 kr
Bröst  / 460 kr
Bikini  / 500 kr
Axill (armhåla)  / 340 kr

Epilering – Permanent hårborttagning med Blend-metoden

Innebär att man bränner och fräter bort hårstrået ner i hårsäcken.
Första 15 min 450 kr. Därefter 50 kr var 5:e minut.

Bindvävsmassage – Cellulitbehandling

En unik massagemetod som utförs med hjälp av en maskin som med ett vakuumsug och valsar masserar hela kroppen. Ger Dig ökad cirkulation, lymfdränage, bättre ämnesomsättning samt behandlar effektivt celluliter.
Tid: 50 min  /  700 kr

Makeup Rådgivning

Vill du lära dig hur du framhäver dig själv på bästa sätt! Vi ger dig tips och råd om färger, trender, och tekniker som du själv kan använda dig av. En stund för dig själv eller tillsammans med dina vänner.

Makeup Klassisk

Resultatet av denna make up blir som du, fast lite bättre! Vår make up artist lägger en make up som passar dig och ger tips om färger, trender, och tekniker. Till vardags, fest, fotograferingar eller bara för att få inspiration.
60 min / 700 kr

Makeup Bröllop

Vi hjälper den blivande bruden och/eller brudgummen att se och känna sig speciell på den stora dagen! Vår brudmake up inkluderar en provsminkning några dagar innan själva bröllopet så du i lugn och ro kan testa dig fram till en make up du trivs med.
30 min + 60 min / 1 200 kr

Allmän info

Hos mig kan du betala med kreditkort eller kontant.

Vid återbud var vänlig meddela per telefon (om vi inte svarar går det bra att prata in på telefonsvaren eller skicka sms) senast 24 timmar innan bokad behandling, så slipper du avbokningsavgift på 50%.

Glömmer du att avboka din behandling eller om du avbokar närmare inpå än 4 timmar, debiteras du alltid med 100%.

Försäljning av Exuviance produkter

Medicinskt dermatologiskt testat och framtaget av hudläkare.
Jag har öppet för försäljning av produkter samt rådgivning på Fredagar kl. 16.00-17.00

Meriter/Utbildningar:

Auktoriserad Hud & Spa terapeut – International Beauty School, Stockholm

Massage- och friskvårdsterapeut – Kroppsterapiskolan, Linköping

Triggerpunktsutbildning – Kroppsterapiskolan, Linköping

Personal Training School, Stockholm

Lic. Kostrådgivare, Stockholm

SAFE Aerobicsinstruktörsutbildning, Stockholm

Lic. Body Pump instruktör / Body Pump-kursledare, Stockholm

Spinninginstruktör, Jönköping

Fitness Yoga instruktör, Stockholm

Fitness Yoga steg 2, Stockholm

Make up artist, FACE Stockholm

Fortsättningskurser 2 gånger per år – Exuviance, Stockholm

NBE 1000 terapeut, Stockholm

HITTA HIT

Piratens gata 10
573 31 Tranås

OBS! Behandlingar måste bokas via telefon.

HELEN Tidlund

Telefon: 070-371 27 41

Jennie Karludde

Telefon: 070-204 53 33

Mathilda Hedkvist

Telefon: 0140-137 77