Ansiktsbehandling Klassisk

För Dig som önskar en klassisk lång ansiktsbehandling och som både vill bli ren och få en skön stund. Rengöring, peeling (AHA), ånga, grundlig porrengöring, brynvaxning samt massage av ansikte, hals och dekolletage. Avslutas med en närande mask samt handmassage.
Tid: 80 min / 1 150 kr

Ansiktsbehandling Guld

Som föregående behandling men med en intensiv antiåldrande effekt. Jämnar ut och stramar upp hudens struktur och ger fräsch lyster. Passar även Dig med torr hud som behöver extra fukt. Ett ”mini-lyft” som varar upp till 14 dagar.
Tid: 80 min / 1 200 kr

Ansiktsbehandling Lyx

Den lyxigaste behandlingen för Dig som vill ha det bästa! Rengöring, peeling (AHA), ånga, grundlig portömning, brynvaxning, massage av ansikte, hals och dekolletage. Avslutas med guldmask som ger ett minilyft och tillför extra fukt, speciell ögonmask för linjer runt ögonen samt handmassage.
Tid: 80 min / 1 250 kr

Retinolpeeling 

Exuviance Radiance Peel är en högeffektiv retinolbaserad peeling. Exfolierar och stimulerar bildandet av nya hudceller, förbättrar hudens struktur, minimerar rynkor och behandlar pigmentfläckar, akne och torr hud. Utförs med fördel som en kur. Efter 2-3 dagar uppstår ofta en fjällning av huden som kan vara i ca 2-4 dagar. I en del fall sker ingen fjällning, behandlingen har dock samma goda effekt. Resultatet blir en mer välmående hud och ett yngre fräschare utseende. Använd hög solskyddsfaktor efteråt.
Tid: 30 min / Introduktionspris 1 295 kr

Ansiktsbehandling NBE 1000 

En banbrytande metod för resultatinriktad hudvård med omedelbar effekt och långsiktig förbättring av hudens struktur. Grundlig rengöring, exfolierande peeling med vitt pilbarksextrakt.
Massage med specialutvecklat serum med hjälp av ett ljummet handverktyg, vilket upplevs som en avslappnande massage. Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna, under masken får du handmassage. Mot rynkor, slapp hud, påsar/mörka ringar under ögonen, förstorade porer och rosacea. Resultatet blir en mjuk, len och återfuktad hud.
Tid: 80 min / 1 450 kr

Ansiktsbehandling och kropp NBE 3000

I denna behandling tar vi hand om både ansikte och kropp. Samtidigt som vi utför ansiktsbehandlingen ( se ovan nbe 1000 ) sitter plattor på kroppen på de områden kunden vill behandla lite extra. De radiofrekventa vågorna passerar genom vävnaden och tillför energi, vilket genererar värme. Det sker då en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan cellerna ( detox ), ökad produktion av kollagen och elastin, uppmjukning av muskler, bindväv, senor och lymfvätska. Beroende på vilken behandling som utförs triggar det igång fettförbränningen, då lymfvätskan töms ut runt fettcellerna och slagg och gifter rensas ut från kroppen.
Tid: 1 tim 45 min / 1 790 kr

Kontraindikationer: graviditet, inplantat i kroppen ( titanskruvar och bröstinplantat går bra ) uttorkning, hjärtfel och cancer. Drick gärna 1-2 glas vatten efter behandlingen.

NBE kropp

NBE-behandlingen är helt smärtfri, skön och avslappnande. De radiofrekventa vågorna passerar genom vävnaden och tillför energi vilket genererar värme. Lymfvätskan töms ut runt fettcellerna och slagg och gifter rensas ut.

Lymfdränage / cellulitbehandling / fettreduktion

I denna behandling kopplar vi först på plattor i ländryggen och på fötterna under 30 minuter. Därefter flyttas de aktiva plattorna till problemområdet ex. lår, mage eller överarmar. Drick gärna 1-3 glas vatten efter behandlingen. Tid: 75 min / 1 195 kr

Lymfdränage / detox

Här kan man välja överkropp eller underkropp. Behandlingen börjar med att plattorna läggs på bålen och i ländryggen under ca 30 min. Sedan väljs område, vid överkropp sätts plattorna på händerna och vid underkropp sätts plattorna på fötterna.
Tid: 75 min /1 195 kr
Lymfdränage/Detox kan läggas till som tillval i andra behandlingar som tar 30 min och kostar då 395 kr

Ansiktsbehandling Lyster

En kortare behandling för Dig som vill få fin lyster i huden och samtidigt få en skön upplevelse. Rengöring, peeling (AHA), massage av ansikte, hals och dekolletage, avslutas med guldmask som ger maximalt med fukt samt handmassage.
Tid: 50 min / 850 kr

Ansiktsbehandling Djuprengöring

För Dig som vill ha focus på grundlig porrengöring för att få bort orenheter vid ex. acne. Rengöring, Peeling(AHA), ånga, grundlig porrengöring, avslutas med mask för en porsammandragande effekt samt handmassage.
Tid: 60 min / 950 kr

AHA-behandling Mot acne, Rosacea och Atopiskt eksem. Görs med fördel som kur.
Tid: 30 min / 480 kr. 6:e gången gratis!

AHA – behandling med guldmask

För Dig som vill ha snabb effekt på kort tid! Motverkar uppkomsten av rynkor och linjeringar samt ger fräsch lyster.
Tid: 30 min / 500 kr / 6:e gången!

Tillägg vid Ansiktsbehandling

Frans- och brynfärg  / 200 kr
( Frans eller Bryn 100 kr )
Vaxning överläpp eller haka / 100 kr / Båda 150 kr
Vaxning näshår 150 kr

Manligt Fräsch

För Dig som vill känna dig rengjord och vårdad rekommenderas vår klassiska långa ansiktsbehandling. Rengöring, peeling (AHA) , ånga, porrengöring, ansning av ögonbryn, massage av ansikte, hals och axlar. Avslutas med en mask för din hudtyp, medan masken verkar får du en skön handmassage.
Tid: 80 min  / Klassisk: 1 150 kr  / Guld: 1200 kr

Färgning av frans och bryn

Färgning av fransar, bryn inkl. plock  /  550 kr
Färgning av fransar inkl. brynplock  / 450 kr
Färgning av bryn inkl. brynplock  / 390 kr
Färgning av fransar  / 390 kr
Plockning och formning av bryn  / 370 kr

Lashlift 

Man böjer upp sina egna fransar på en spole. Applicerar en permanentvätska
som får verka i ca 15 min, under tiden utförs skalpmassage. Vätskan tas bort och en fixeringsvätska läggs på i ca 10 min. Tiden avgörs av tjockleken på fransen. Spolen tas bort och fransfärg läggs på i 5 min.
Slutligen appliceras keratin som ger fukt och näring till fransarna. Snyggt, skonsamt och ett naturligt lyft för ögat och hela ansiktet. Tid: 80 min / Pris: 895 kr
Tillägg: brynfärg och formning med vax 200 kr
Endast brynformning med vax 150 kr

Browlift

En behandling som gör dina ögonbryn fylligare, ger ökad volym, förfinar formen samt ger ett lyft. Brynen formas och stylas till önskad form. Färg ingår.
Tid: 60 min / Pris: 795 kr

Vaxning

Huden blir mjuk och hårfri i ca 3-6 veckor, detta varierar från person till person.
Överläpp eller haka  / 300 kr / Båda 450 kr
Halva ansiktet (kinder, haka, överläpp)  /  550 kr
Hela ben  / 750 kr/inkl. bikini 890 kr
Halva ben inkl. knä  / 450 kr
Armar  /  400 kr
Rygg  /  600 kr
Bröst  / 520 kr
Bikini  / 550 kr
Axill (armhåla)  / 390 kr

Ryggbehandling

En djuprengöring av ryggen som effektivt reducerar ojämnheter på huden. Rengöring, peeling (AHA) , ånga, porrengöring och mask som har en porsammandragande effekt.
Tid: 60 min  /  950 kr

Bindvävsmassage – Cellulitbehandling

En unik massagemetod som utförs med hjälp av en maskin som med ett vakuumsug och valsar masserar hela kroppen. Ger Dig ökad cirkulation, lymfdränage, bättre ämnesomsättning samt behandlar effektivt celluliter.
Tid: 50 min  /  800 kr

Makeup Bröllop

Vi hjälper den blivande bruden och/eller brudgummen att se och känna sig speciell på den stora dagen! Vår brudmake up inkluderar en provsminkning några dagar innan själva bröllopet så du i lugn och ro kan testa dig fram till en make up du trivs med.
30 min + 60 min / 1 200 kr

Allmän info

Hos mig kan du betala med kreditkort.

Vid återbud var vänlig meddela per telefon eller via din länk till Boka direkt senast 24 timmar innan. Om du helt glömmer din tid dvs. no show debiteras du med 100% av kostnaden för din behandling.

Försäljning av Exuviance produkter

Medicinskt dermatologiskt testat och framtaget av hudläkare. Vi hjälper dig att utforma ditt skönhetsprogram mot fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering, rosacea, torrhet samt acnebesvär.

Samarbete med Leg. sjuksköterska som utför Botox- och fillersbehandlingar.
Jag har öppet för försäljning av produkter samt rådgivning på fredagar kl. 16.00-16.30

Meriter/Utbildningar:

Auktoriserad Hud & Spa terapeut – International Beauty School, Stockholm

Massage- och friskvårdsterapeut – Kroppsterapiskolan, Linköping

Triggerpunktsutbildning – Kroppsterapiskolan, Linköping

Personal Training School, Stockholm

Lic. Kostrådgivare, Stockholm

SAFE Aerobicsinstruktörsutbildning, Stockholm

Lic. Body Pump instruktör / Body Pump-kursledare, Stockholm

Spinninginstruktör, Jönköping

Fitness Yoga instruktör, Stockholm

Fitness Yoga steg 2, Stockholm

TRX-instruktör, Kungälv

Make up artist, FACE Stockholm

Fortsättningskurs – Exuviance, Stockholm

Training, Princeton USA Vidareutb.

Exuviance, Göteborg NBE 1000 terapeut, Sthlm

NBE 3000 terapeut, Sthlm

NBE 3000 terapeut Steg 2, Sthlm

Retinolpeelingkurs, Jkpg

Lashlift utbildning by Bexter, Sthlm

HITTA HIT

Piratens gata 10
573 31 Tranås

OBS! Behandlingar till Helen och Mathilda måste bokas via telefon.

Bokningar till Jennie görs via telefon eller via bokadirekt.

HELEN Tidlund

Telefon: 070-371 27 41

Jennie Karludde

Telefon: 070-204 53 33

Mathilda Hedkvist

Telefon: 0140-137 77